sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pää paketissa


Eikö oo ihana hauva! Tää on Sampo. Sampo tuli moikkaamaan mua ja Rompania. Nää karvakasat on kyllä tavannut jo pari kertaa aiemmin mutta Rompan on niin nössö, et se on aina juossut sängyn alle piiloon. Tänään olis kuitenkin ollut loistava kodakmoment, kun Rolle vihdoin uskaltautui hieromaan kuonoaan Sampon kanssa (ja sit sen jälkeen vasta piiloon sängyn alle).


Sampolle oli sattunut joku pieni haaveri ja se joutui pitämään tassussaan sidettä, kun se vei mut lenkille. Ja voi että se näyttää söpöltä. Saatiin aika paljon silmää muilta lenkkeilijöiltä. Mites masennuksen sais näyttämään vähemmän vastenmieliseltä ulospäin, kun ei tää kuitenkaan tartu limakalvokontaktissa eikä käsittääkseni pisaratartunnallakaan? Voisinko mäkin laittaa tollasen turkoosin siteen mun pään ympäri, koska mulla on pää ihan hajalla? Sitten vois saada vähän sympatiaa ulkomaailmaltakin, eikä välttämättä näyttäs vaan hullulta, jolla on lasittunut katse ja menetetty elämänhalu.

Muutenkin loistava viikonloppu takana. Hysteerinen itkukohtaus x2 tän viikonlopun aikana. Et ihan kivasti tuli räittyä paidaan hihaan. You go girl!

3 kommenttia:

Miumiu kirjoitti...

Miulle kanssa sellainen turkoosi kääre pipipään merkiksi :D.

Saretska kirjoitti...

Tahtoo myös kääreen päähän, mutta mulle kävis mieluummin pinkki. Aivan kertakaikkiaan ihana tuo koireli!

Niina kirjoitti...

Sampolla oli myös pinkkiä sidettä, jossa oli liiloja sydämiä.