maanantai 21. toukokuuta 2012

R.I.P. Nopsa

Jos näet kuvassa olevan pyörän, heitä mun puolesta keppi pinnojen väliin.
Kun paskaa sataa taivaan täydeltä, on turha odottaa, että kyseessä olisi vain lyhyt kuuro. Omassa elämässäni sadekausi tuntuu olevan ympärivuotinen ilmiö ja sateet ovat rankkoja.

Erinäisten pienten ja keskisuurten pettymysten ja vitutusten jälkeen kohdalleni osui kaikkien vitutusten äiti, raivon kyynelien tuottaja numero uno, pyörävaras. Ja ei, valittevasti (siis varkaan kannalta) en siis itse kohdannut pyörävarasta, vaan pyöräni kohtasi hänet ja pakotettiin lähtemään mukaan. Punainen Nopsa-parkani on nyt joko laitettu osiin ja myyty Venäjälle, maalattu spraymaalilla huutonetin varastetun tavaran ostajia varten tai on jonkun narkkarin tms. kulkupelinä. Voi Nopsa-parkaa.

Nyt koe saavuttaneeni paskasateen huippukohdan, kovin paljoa lisää skeidaa ei voi enää tulla. Rajansa kaikella, toivottavasti.

T. Epäonnen soturi

p.s. pelkään pahoin, että tää mun vitutus alkaa muuttua krooniseksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otan osaa, lähti kyllä niin väärä pyörä nyt, vaikka harvoinhan ne varkaat oikeaan paikkaan iskevät.

Voimia,

T. Kohtalotoveri

Niina kirjoitti...

Voimia tarvitaankin, vielä en oo edes rikosilmotusta jaksanut tehdä. Suruaika menossa. Pää on tänään pariin otteeseen kääntynyt 180 astetta, kun ohi on ajanut tutun näköinen Nopsa.
Kiinostaisi tietää paljonko kyseinen pitkäkyntinen tienasi mun pyörällä? Varmaan ihan hurjat summat. Tästä tulikin mieleen, että täytyykin käydä katomassa tarjotaa siellä varastettujen pyörien markkinoilla, siis huutonetissä.