sunnuntai 26. elokuuta 2012

Laiska töitään laskee

Toivottavasti kaikki tajus, että viittaan otsikossa siis itseeni. Perjantain koomasin raskaan duuniviikon uuvuttamana mutta lauantaiaamuna heräsin täysin uutena ja virkeänä ihmisenä, jolle ei tuottanut vaikeuksia päästä sängystä ylös. Mä oonkin ollut nyt koko viikonlopun ihan pysäyttämätön tehokone. Vaikuttaako kenestäkään muusta siltä, että mussa asuu kaks (tai mahdollisesti useampikin) tyyppiä?

Kissan vessamökki pesty, jumpissa (huomaa monikko!) jumpattu, pyykkikone käynnistetty, sänky pedattu, pari kuukautta temppuillut rikkinäinen pyöränlukko vaihdettu, tiskit hoidettu, vaatekaaos sohvalta raivattu, roskat lajiteltu ja viety ulos, verkkopankin laskut hyväksytty, kaks lenkkiä juostu, 0 grammaa karkkia syöty, pilaantuneet ruoat poisheitetty, jonkin verran omasta seurasta nautittu, kyynelten määrä minimiin rajoitettu ja hyvät yöunet ilman painajaisia nukuttu.

Mitähän kummaa on oikeen tapahtunut. Vielä vähän aikaa sitten mä inhosin vapaa-aikaa ja varsinkin viikonloppuja. Ehkä tässä on nyt sitten otettu joku pieni askel oikeeseen suuntaan, kun elämä tuntuu välillä jossain määrin siedettävältä myös ihan kotioloissa.

Alla kuvassa vielä todistusaineistoa. On niillä mun kesän alussa ostamilla lenkkareilla nyt pikkasen jo juostu.

Läskejä pakoon!

2 kommenttia:

Saretska kirjoitti...

Olet ollut uskomattoman ahkera: kateeksi käy!
Sinulle on tunnustus blogissani :)

Niina kirjoitti...

Hyvä se on katos yks päivä sillon tällön rehkiä, niin voi taas maata raatona "hyvällä omallatunnolla".
Suuremmoiset kiitokset tunnustuksesta!