lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kom igen!


Tulin keskiviikkona kotiin, enkä suinkaan suljetulta vaan ihan tosta Itämeren toiselta puolelta. Matka oli liian täynnä ohjelmaa. Keskiviikko aamuna kun pääsin kotiin, kellahdin petiin suorin vartaloin ja seuraavan kerran nousin ylös torstaina aamupäivällä toivottamaan kotihoidon tyyppiä tervetulleeksi mun majaan. Rasituksesta huolimatta Ruotsissa on kuitenkin aina ihana käydä ja tapasin pitkästä aikaa vanhan ystäväni, joka sai vähän aikaa sitten jälkikasvua. Ihan ok lapsi, nukkui vain. Sen lempinimi on Voodoo-eyes.

Viime viikolla ehdin kävästä psykiatrilla keräämässä reseptejä. Innolla odotan, milloin lääkemuutokset rupee näkymään ja tuntumaan. Toivottavasti pian, koska olis kiva tehdä tän kesän aikana muutakin kun olla vaaka-asennossa pörrösukat jalassa. Ehdottivat et joku kotihoidon tyyppi tulee välillä käymään täällä, kun nää arkiaskareitten hoitamiset on vähän tuottanut hankaluuksia. Aluks vähän ahdisti ajatus siitä, että joku ventovieras tulee tänne kattomaan, kuinka paskasta ja sotkusta täällä on. No se kävi torstaina ja sain purettua matkakamat ja käytyä kaupassa. Ei se ollutkaan niin kamalaa.

Et tässä sitä nyt ollaan. Vahva ja itsenäinen nainen, joka ei saa vietyä roskia ilman apua. No nyt onneks sain sitä apua, jota olis tarvittu jo vuos sitten. Vähän nolottaa, koska ois varmasti hulluja, jotka tota tarttis enemmän kun mä. Mä oon kuitenkin maisterisnainen ja kaikkee.

En lähtenyt mihinkään juhannuksen viettoon, et juhannuskokot ja -taiat jäi näkemättä ja tekemättä. Eilen oli siipi kohtalaisen maassa asian takia mut nyt ulkona sataa ja mua ei haittaa muu kun herkkujen puute.

t. Miss Kesäruoho

Ei kommentteja: