keskiviikko 18. tammikuuta 2012

There are no wall posts

Olen tauolla. Laitoin sosiaalisen elämäni hyllylle. Tein jotain, minkä osa tuntuu ottavan henkilökohtaisena loukkauksena. Laitoin facebook-tilini harmaaksi, toistaiseksi. En jaksanut enää lukea yhtään päivitystä. Monien elämä on kuin suoraan romanttisesta komediasta höystettynä liioittelulla. Se mies, joka flirttaili kaupan kassalla ei oikeesti ollu TOOOSI komee eikä se lenkki ja jumppakaan nyt rehellisesti sanottuna ollut ihan niin ihania ja piristäviä.

Sain huolestunutta palautetta eräältä oikeasti ihanalta ihmiseltä (vaikkakin tässä asiassa olen täysin eri mieltä). Hän oli sitä mieltä, että olisi parempi, että pitäisin profiilini aktiivisena, jotta ihmisten olisi helpompi ottaa yhteyttä, enkä siis jäisi niin yksin. Joidenkin on kuulemma vaikea ottaa puhelimitse yhteyttä masentuneeseen ja se on ihan ok. Toivoittavasti kaikille on ok se, että mun on vaikea olla siellä sosiaalisessa mediassa.


Tässä terveiseni huolestuneille.

Olen väliaikaisesti poistunut sosiaalisesta mediasta. Minut tavoittaa puhelimitse numerosta XXXXX arkisin kello 8 ja 22 välillä. Voit myös halutessasi laittaa tekstiviestin ja palaan asiaan mahdollisimman pian. Sähköpostini on edelleen toiminassa ja pyrin lukemaan viestit vähintään muutaman kerran työpäivän aikana. Voit lisäksi laittaa yhteydenottopyynnön perinteisellä kirjeellä osoitteeseeni.





1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja postauksiasi on hieman ikävä, mutta onneksi sinut saa kiinni puhelimitse.