torstai 26. tammikuuta 2012

Suorittamassa arkea



Tää viikko ei oo mennytkään niin perseelleen, mitä maanantaina herätessäni pelkäsin. Pessimisti ei pettynyt tälläkään kertaa. Oma tehokkuuteni on ylittänyt kaikki odotukset. Tosin tässä kohtaa on hyvä ehkä muistuttaa, että se mitä omalla kohdallani pidän tehokkuutena, voi muiden mielestä tuntua huonolta sanavalinnalta.

En ole moneen kuukauteen jaksanut lukea. Nyt vihdoin alotin uuden dekkarin (Lars Keplerin Paganinkontraktet) ja lukuinto löytyi. Toinen mahtava saavutus oli pyykinpesu, tosin ne pyykit on nyt kolmatta päivää kuivumassa ja pyykkikori on edelleen täynnä. Töissä paikkailin sairastuneen kolleegan hommia, vaikka omissakin on ihan riittämiin tehtävää. Hiuksetkin oon saanut pestyä kahteen kertaan ja osan tiskivuoresta tiskattua. Ei varmaan tarvii kuin hetki odottaa, kyllä tää suorittamispuuska pian katoaa.

Vielä kuitenkin jos saisin yhden ikävän ihmissuhdedraaman selvitettyä niin tää viikko olis ihan toppen.







2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniisti olet kirjoittanut ja uskon että draamakin saadaan selvitettyä, mutta vielä ei ole voimia. Olen paska ja voimaton. Anteeksi.

Onko maailman tasapaino sitä, että kun toinen nousee, niin toinen putoaa?

Niina kirjoitti...

Omalla kohdallani ei kyllä ihan voi mistään hurjasta noususta puhua, vaikka oonkin saanut jotain kerrankin aikaseks. Kohta tilanne taas normalisoituu ja palaat nousuun.