torstai 27. joulukuuta 2012

Are you alone Miss?

Harjottelen Starbucksissa aikani kuluks kahvin juontia. Mul on loma ja vitusti vaan aikaa tai no paluulentoon asti siis.

Tän kaffen (joka sisältää varmaan enemmän kaikkee muuta kun sitä kahvia) jälkeen lähen johki paattikierrokselle. Luvassa mm. Käräytetty nahka. Mut sehän kuuluu asiaan, saa meikäläinenkin sen perus Turre-Turisti lookin.

Perse mesta kun täl saarel ei harrasteta julkist liikennettä tai pyöräilyy. Kaikki köröttelee mopoil tai takseil. Mähän siis oikeesti rakastan taksis istumista (aina maksuvaiheeseen saakka) siel himas mut tällai reissus ku on niin ois kiva nähä paikkoja muutenki ku taksin ikkunasta.

Vaikka väkivalta ei muka ratkaise mitään tekis mieli fyysisesti kurittaa seuraava urpoa, joka kysyy multa, oonko yksin matkalla ja katsoo mua sen jälkeen säälivästi. Ihan kun mä kaipaisin ulkopuolista muistutusta asiasta koko ajan. Eikä noilla pariskunnilla näytä sen hauskempaa olevan. Toki ekaa kertaa kun kiertää vieraassa paikassa, on kivempi eksyy kaksin ku yksin mut on niistäkin tilanteista selvitty. Mä kun olen tällänen kielitaitoinen ja näpsäkkä nuori nainen.

Hikisin terveisin
Miss Alone

Tän postauksen julkasu ei nyt tuu ihan reaaliaikasena, en istu enää kaffella. Jostain syystä en saanu tätä päiväl julkastuu.


Ei kommentteja: